Met 9 man lopen we een prachtige hike naar Iceberg Lake in Glacier NP., een prachtig park in een nieuwe reis bij Sawadee. Omdat we in berengebied zijn moeten we klappen en hard praten, zodat de eventuele beer niet van ons schrikt. Ik loop achterin de groep. Als het even stilvalt hoor ik rechtsachter me – en van veel te dichtbij – ineens gesnuif! En ja hoor.. daar komt een Grizzlybeer uit de bosjes tevoorschijn. De adrenaline giert door m’n lijf! 1 Seconde heb ik nodig om mijn camera te pakken, yess… hij staat er op! Maar dan verschijnen er twee kleinere koppies achter mama beer. De jongen zijn ongeveer een jaar oud schat ik. Omdat we weten dat we afstand moeten bewaren lopen we al pratend en klappend door. En omdat ik achterin de groep loop heb ik de kans om achterom over mijn schouder deze geweldige foto te schieten. Wat een ervaring!!