‘They smile and enjoy every single moment playing in the sea, even when they have nothing to play with’.

Wat een bijzonder moment was dit om vast te leggen. Wachtend op de boot naar Bali vanaf Gilli air, kom ik deze spelende jongetjes tegen. Ze hebben werkelijk niets om mee te spelen, maar wat een levenslust hebben ze allemaal!

Lachend naar de camera op het moment dat ze sommige mij zien.
De foto laat mijn inziens een team zien. Waarom? De voorste jongen is een leider, die daarop volgt lacht verlegen naar mij omdat de leider het ook doet. De twee achterste jongens blijven geïntrigeerd naar de ‘leider’ kijken en doen precies na wat hij ook doet. Zo is het in het volwassen leven ook, de rollen zijn verdeeld. Ondanks dat, is het een top team!

Deze foto is wat mij betreft alles omvattend!! De cultuur, hoe blij kinderen kunnen zijn ondanks dat ze niets hebben om mee te spelen. De prachtige natuur, de heldere zee, de witte stranden en de mooie boten.

Aan niets ontbreekt het bij deze foto. Daarom wil ik hem met jullie delen, in de hoop dat ik kans maak op de reischeque.
Ik zou hem voor een nieuwe bijzondere reis gebruiken, waarin ik wederom prachtige foto’s kan maken!

Veel reisgroeten,

Kim Ottenbros